Halloween 2011...

Sooo, there was a party yesterday.... eller snarare två för att vara exakt. Först the Thriller party in da school med ca 400 pers, awesomeness, sen så hamnade vi av någon anledning hemma hos the President of the Student Government på efterfest. Anton fixade stämningen genom att medhava some Stroh vilket mina "manliga" rumskamrater inte riktigt kunde hantera, mohahaha. Sägs att en bild säger mer än tusen ord och eftersom jag inte pallar beskriva allt som hände igår så kommer här några pics:

 


Time For Thriller...

Me & rooomies redo för Halloween!

 

 


Let The Halloween Frenzy Begin....

¡Hola! Tog en liten promenix i området runt campus idag för att njuta av solen, inte ett endaste litet moln på himlen! Gäller att passa på när man bor på ett ställe som har ca 310 regndagar/år. ;) Kunde efteråt konstatera att Amerikanare tar Halloween seriöst, way too serious! Gör iaf att man känner sig laddad inför Halloween partyt tomorrow, epicness! ^^





Weekend update...

Först vill jag bara säga, woooooaaaaaaahhhh, I'm through my first midterm! ^^ Händer inte mycket här på bloggen under helgerna, är för mycket som pågår runt omkring så hinner inte riktigt sätta mig ner och skriva. Här kommer iaf en liten update:
.
Fredag: Hängde med Anton och gänget och gick på bio i Kent. Först hade vi tänkt att se Paranormal Activity 3, men eftersom vi kom 10 minuter efter att den hade börjat och det skulle dröja ca 2 timmar till nästa drog igång så fick det bli The Three Musketeers istället. Innan bion hann vi med ett besök på the Cold Stone Creamery som har världens bästa glass där man får kombinera ingredientserna själv, AWESOME! Medan vi väntade på att filmen skulle börja roade de andra sig med att diskutera gud med nån galning som stod och gapade på gatan, själv var jag tvungen att gå där ifrån så att jag inte skulle råka smälla till nån. ^^ Efter filmen åkte vi hem till CCA igen där alla partajade som bäst. Kom i säng runt 4 skulle jag tro.
.
Lördag: Jag och Akane fick skjuts av Brad till Fred Mayer och spenderade dagen med lite Grocery shopping. På kvällen hade vi "lite party" hemma hos oss med grannarna och Anton som kom över. Lärdom från kvällen: Heltäckningsmatta är inte det optimalaste alternativet när det vankas fest.....
.
Söndag: Med huvudvärken från Hell (som jag antagligen förtjänade) hängde jag med Akane och hennes vänner till Federal Way och fixade en kostym till helgens Halloween-party. Jag och mina roommates kör på Alice i Underlandet-tema så jag köpte en Queen of Hearts dräkt för 55 dollar, säger då det.... USA har dåligt inflytande på mig. När jag kom hem spenderade jag några timmar med att förskjuta helgens pluggande så långt det gick, vilket resulterade i att jag kom i säng runt halv 3..... y u no learn?

Måndag: Efter att jag slutat mina klasser vid 11 så sov jag i princip hela dagen, sjukt trött! På kvällen kom grannarna förbi och socialiserade lite och av någon anledning hade Brad med sig en pumpa. Hjälpte Grant att plocka ur alla kärnor som tydligen är goda att rosta, och såg sedan fram emot att Brad skulle fixa ett vanligt hederligt ansikte i pumpan, självklart blev det inte så. Förmodligen ska det likna en snopp?
Nu ska jag snart iväg på min kvällskurs i American History, can't wait........

 


Disco Pogo, Ding-a-ling-a-ling...

Godmorgon där hemma, här är klockan snart halv 11 och dags för sovdags.... eller? ^^
Ungefär en månad för sent så har jag nu filmat en liten snutt så att ni ska få se hur jag bor.
Slutsatser efteråt:
* Min improvisationsförmåga är lika med noll
* En månad här har resulterat i att min hjärna har svårt att lite snabbt få fram svenska ord (hjälp!)
* Mina roommates are pretty weird, speciellt de med snoppinnehav
* Jag är sämst på allt som har med kamera-inställningar att göra
* Återanvänder bl.a. orden/fraserna: messy, så att säga, värre än en kvinna o.s.v. pinsamt många gånger, plus att jag låter som en tvättäkta fjortis med hösnuva (skyller på vinet?). Valde därför först att bojkotta det sista klippet som spelades in för ca en månad sen, men kunde inte låta er missa spagettimannen Hans och hans awsome moves, hahaha.


Long time no see...

Hej kära blogg. Ber så hemskt mycket om ursäkt för att jag försakat dig the past week. Som jag har sagt i tidigare inlägg så är College a Bitch! Men hårt arbete leder till framgång and because of that I literally aced my first math-test, 50/50 hell yeah! Ska tilläggas att istället för att parta med alla andra i lördags så satt jag inne och skrev på min novell. Oväntat eller vad.... kunde ni inte tro om mig va? ;) haha. Kan ju dock bero på att jag fick enough of it kvällen innan, who knows.... hehe.
Nyss hemkommen från historiaprov + 90 minuterslektion on top of that så hoppas jag på ett lugnare tempo ett tag framöver så att jag hinner uppdatera lite här också. Puss!
.
Fåtal pics från i fredags när jag tog en paus från allt vad plugga heter.

Alla blev helt till sig när det vankades Four Loko, ska tydligen vara nått speciellt. För mig förde den mest tankarna tillbaka till Stage-tiden och potatismäsk.

Minst ett parti Beer-pong per helg är obligatorisk!


weekend activities

Dåligt med bloggande i helgen, blir lätt så när man är ute och ränner. Här kommer en liten uppdatering.

.

Fredag: Trött som ett as sov jag bort halva fredagen, gick och la mig direkt när jag kom hem från skolan och vaknade inte förrän det var mörkt ute. Hans och Anton bjöd med mig och Koen till The Cheesecake Factory som ligger i Tukwila utanför Seattle. På vägen dit hämtade vi upp Hans flickvän Phebe som hade långledigt från sin skola somewhere in Canada. Trevligaste kvällen på länge! Maten var awesome, chokladcheesecaken ska vi inte ens prata om, och radarparet Anton/Hans kan man inte ha tråkigt med.

.

Lördag: Dagens spenderades i Seattle med Akane, Carlos, Anton, Hans och Phebe. Först blev det ett något annorlunda restaurangbesök på The Crab Pot där man kunde beställa en bunke med olika skaldjur som hälldes ut på bordet. Sedan fick man banka sönder skal och grejer med en hammare, I had a blast! ^^

Efter det så hade Akane beställt nagelfix, så för första gången i mitt liv fick jag uppleva en manikyr. Något annorlunda upplevelse, kinda' enjoyed, förutom att hon klippte i mitt nagelband så att det började blöda(kan man stämma dem för det? hehe...), plus att hon började massera hela min arm med lotion så att jag knappt kunde hålla mig för skratt, kittlades som faen!

Sen blev det shopping för hela slanten. Gjorde ett megakap inne på Banana Republic, köpte en tröja för 19 dollar som hade kostat 70, mkt nöjd tjej!  Inne på fancypancy Nordstroms där allt kostar skjortan och halva brallan, utförde vi uppdrag Klänning + Skor suitable for opera. (För att göra lång historia kort: mina roommates are now a couple, de ska på opera i Seattle á 200 dollar styck, tydligen så måste man va rätt så uppklädd).

.

Söndag: Vaknade runt ett av att Brad bankade på dörren och frågade om jag skulle hänga med och käka på Dick's. I tron om att det var lokaliserat i närheten hängde jag på och insåg snart att det skulle bli en lite längre utflykt än väntat. Tydligen så låg det Seattle, hur man nu kan komma på idén att åka ända till Seattle för att köpa hamburgare när det finns minst 40 andra ställen på 5 minuters avstånd. Tydligen så var det något speciellt med just Dick's, inte för att jag kan hålla med om att det var någon riktig höjdare. Åt mina första pommes frites since I came here, måste säga att standarden på pommes är lite högre hemma än här, skalet var kvar och de droppade av frityrolja, eeuw! :P

Väl hemma blev vi bjudna på japansk mat av våra kära neighbours. Under kvällen har jag också tagit hand om en veckas tvätt, utfört lite procrastination och tillslut finished my math-homework.

.

To sum up a very nice weekend. Känns lite skumt med en helt vit helg men tror nog att det var det enda rätta med tanke på denna nedrans förkylning som vägrar släppa. Blivit bjuden på awesome mat 3 dagar i rad, obviously så är det nice med gratis, men känns ändå rätt så weird att inte betala för sig.

Cheescake Factory in my ♥

Me, Hans and Carlos harassing the poor piggy on our way to The Crab Pot

Tydligen så pågick det någon sorts demonstration mot vad som försigår på Wall Street under lördagen , där av the MoneyDogs och gatukonst. Kontrasterna mellan detta och shopping med livemusik och wellness-behandlingar var rätt så bisarra.


I hate you stupid germs...

Tjolahopp! This cold I've got is fucking killing me, och i detta dumma land är det knappt tillåtet att vara sjuk. To state an example: Vill du få A i Body toning kan du vara frånvarande en gång. Du får alltså vara sjuk en gång på ca 12 veckor, insane!
Nu till något roligare. Fick mitt första A (första betyget actually) igår, yaaay! Ja, jag är medveten om att det är ett minus bakom, men från att gå från ett intervall mellan G+ och VG back in Sweden till A- i engelsktalande USA så känns det ändå lite som revansch. Suck on that dumma engelska lärare in Sweden! Uknownothing!


20th Birthday [Part2]

Ska jag vara ärlig så spenderade jag en stor del av min 20e födelsedag i sängen/soffan, blev lite väl mycket kvällen innan så att säga. På kvällen lyckades jag iaf rycka upp mig lite och gänget drog hem till Anton som bor ca 10 min från CCA. Där hade de fixat chokladglasstårta och dagens, kan inte bli mer perfekt. Detta chokladunder var till och med bättre än the chocolate cake from heaven. ^^
Det hela började rätt lugnt med tårtätande och allmänt prat om kvällen innan, men när kortleken åkte fram gick det genast utför. Hade ännu en lyckad kväll, blev dock några dagens, redbull-jäger och vodkashots för mycket (kändes nästan som att vara ute med BeennnieBooo, bara Minttun som fattades), vilket resulterade i först sängläge hela dagen efeter och en förkylning från helvetet. Men det var det värt! :)

Detta är äkta kärlek!

Efter denna bilden spårade det hela ut en smula så vågar inte lägga upp fler.


Bye Bye Teens, Hello 20's!

OMG 20, Systembolaget dirrrrr! eller.... nej visst fan, FML! :) Skämt åsido, klarar mig rätt så fint utan, jävligt bra skulle jag vilja säga. :)

.

Hade den sjukaste inledningen på en födelsedag någonsin. Blev galet överraskad på 12-slaget med the chocolate cake from heaven, synd bara att det mesta hamnade i facet/golvet/väggen när the most epic cake-war ever bröt ut. Har nog aldrig skrattat så mycket som jag gjorde i natt, totally crazy!

 

Hann inte ens ta en bild innan "någon" mosade ner mitt face i the cake.

Glad/Kladdig/Överraskad Tjej

Det går utför....

I'm the effing Master of Beer-Pong!

Brad, the Master of Kinect Dance Edition, hahah

roooomie♥


RSS 2.0