so sleepee....

Maaaaah Gaaaad! College is so tough, I'm so effing exhausted! Igår när jag kom hem sov jag från 10:30 tills jag blev väckt av mina roomies vid 14, åt lite och gick och la mig igen. Vaknade lagom till min kvällsklass i American History som börjar vid 19. Trots detta hade jag zero problem att somna på kvällen. Galet!
Idag är det tydligen BBQ med the neighbors, ska se till att få lite gjort innan det.
Många pussar till Prinsessan på hennes dag! ♥

Som ni kan se så är college-livet kinda' tough. 

Här sitter jag och saknar Marabou, Karamellkungen och drickbart kranvatten. Bland annat.

Grant cirkulerar i sitt Airoooo plane över CCA. Förhoppningsvis ska han ta med oss nån dag! :)


Picspam from Seattle....

Här kommer några av de bilder som togs under lördagens trip till Seattle with all the international students.

Först åkte vi till Alki beach som ligger mitt emot Downtown Seattle och tog lite bilder.

Sen besökte vi "China-town" och lunchade på en ytterst intressant Chinarestaurang, tror jag håller mig till "svensk" chinamat i fortsättningen.

Sedan var det dags för shopping Downtown, ett besök på Pike Place Market hann vi också med. Där besökte vi bl.a. det första Starbucks med en konstant kö på ca 10 meter till kassan. Glad tjej längst ner till höger i bild är jäkligt nöjd över klubban som Carlos köpte till henne.

Ca 200 dollar fattigare var det dags att åka upp in tha Space Needle.

Något överskattat, som det flesta turistattraktioner, men ändå rätt coolt att ha varit där uppe.

Slut!


English 101 is such a Bitch...

Hej alla där hemma i Svea rike, har inte uppdaterat så bra de senaste dagarna, apologize for that, men har haft fullt upp. I fredags spelade jag Beer-pong för första gången, måste säga att jag är något av en naturbegåvning, haha just kidding. But seriously though, I kicked ass, kanske för att jag var nykter och mina motspelare wasn't?
I lördags åkte alla internationella elever till Seattle (bilder kommer inom en snar framtid on tha blogg, if you can't wait to see them you can check out my feeejsbook), vi besökte något som liknade China-town, Downtown Seattle och Space Needle. Köpte mig bl.a. en jacka för ca 190 dollar, le sigh!
Idag har jag försökt att plugga, har väl gått sisådär. Känns bra att skriva ett brev på två sidor in English, när man har stora problem att göra något sådant på svenska. Ordbajsning på hög nivå, lär få sitta uppe hela natten och ägna mig åt det. Ett välkommet avbrott i plugget blev en middagsbjudning hemma hos Anton for tha gang. Feels good to talk some Swedish emellanåt. Har saknat det lite faktiskt.  

OMG poison! Oh wait, it's just cereal. Allvarligt, hur i hela friden kan dessa flingor få säljas? Mer färgämne än godishyllan på Maxi för bövelen och artificiellare smak får man leta efter, in times like this I feel so sorry for the Americans, och crazy Venezuelan people!

Häng hemma hos Anton.

Fin liten collection han samlat på sig.

 

 


Algebra! Why?! why did you abandon me?

Så, assessment-testet idag gick ju allt annat än bra, inte nog med att all den Algebra som jag pluggade in som en dåre för en sisådär 3 år är som bortblåst, inte nog med det, så var det 20 frågar på 50 minuter, löjligt! Efter plugget fick vi skjuts av grannen till Walmart så vi kunde köpa med oss massa saker som inte funkar att ta på bussen. Skön shopping för 240 dollar som gjorde Carlos lite smått upprörd, sjukt kul att lyssna på hans "We don't need this", "I'm not paying for that", "Why are we buying this shit?" osv. Eftersom vi inte var hemma förrän efter 8 så blev det bara en snabb middag bestående av rester och macaroni and cheese och sen häng hemma hos oss, (as usual). Btw så hade jag min första Body toning idag, ser fram emot en skön träningsvärk imorgon!

On our way to Walmart. Coolest cloud I've ever seen!

Det var coolare IRL, promise!

Walmart, största miljöboven på denna jord. En påse för varje sak, typ.

Mitt och Akanes godisskåp, kom överrens om att vi inte skulle fylla på något idag,

but we couldn't resist it! lollolol


What is History?

Trött tjej, kom hem för en halvtimme sen från min kvällskurs i American History, blir nog rätt intressant med tanke på att jag inte vet ett skit om ämnet i fråga. Vi fick en karta i läxa där vi skulle märka ut olika platser och stater, har inte den blekaste aning om nått, så den här klassen kan nog komma till nytta. Nu ska jag kolla lite på Algebran som jag läste för en sisådär 3 år sedan och förbereda inför assessment-testet vi har imorgon på just Algebra. Kommer gå strålande, inte.

I'm so funny!


First day, of first quarter...

Vaknade 07:45 idag, min första klass började 08:00. Bra start på Fall quarter måste jag säga. MEN! Lyckades komma i tid iaf, vilket var jävligt skillat av mig. Har fixat massa med schemat och köpt böcker för hutlöst mycket pengar. Nöjd tjej lyckades också nästla sig in i MATH&141 från väntlistan så får vara rätt nöjd med dagen iaf.
Det andra klasserna jag tar förutom Matte är Engelska, Kör, Body toning och American history.  Allt som allt 19 credits!

Downtown Seattle....

Spenderat dagen i Seattle med boysen och Akane. Mycket trevlig stad måste jag säga! Köpte ett par nya converse, låga denna gång eftersom det inte fanns höga på ett enda ställe vi gick till, which kinda' sucks! Kände för att köra turiststilen till 100% så köpte en hoodie där det står SEATTLE-USA och en seattle-mugg. Nöjd tjej! :)

 


C.O.R.E

¡Hola! Har inte bloggat på några dagar, anledningen till det är att alla internationella elever har varit iväg på en "campingtrip". Massor av teambuilding-aktiviteter och grejer, hade verkligen superroligt, förutom när närvaron av all indoktrinering som pågick där smög sig på. Vi övernattade på ett kristet high school, riktigt läskigt med alla kors och bibelcitat överallt! Innan vi skulle äta välsingnade han som hade hand om stället maten och när vi skulle spela ultimate frisbee bad instruktören för oss, kunde knappt hålla mig för skratt, men såhär i efterhand när jag tänker på det så är det ju bara läskigt. Om man överser all religiös propagande så var det hur kul som helst, och jag hamnade i team-awseome som helt enkelt var awesome! Imorn börjar skolan, får man kanske äntligen träffa några infödingar!


Seattle skyline by night....

Last day of orientation today. Fick våra scheman för fall quarter, ser sådär ut, måste ta reda på om det går att fixa några kurser som känns mer relevanta. Btw så spenderade jag ca 35 tusen jävla spänn på tuition-fee och hyra idag, and that's just for one quarter, skojigt värre.... not! På kvällskvisten blev det dinner @our place, dinner and lots weird youtube videos. Runt 10 tog jag, Julie, Grant och Koen en sväng med bilen, åkte till en utsiktsplats mittemot downtown Seattle, such a beautiful skyline! Tog också en tur ner till stranden och kände på vattnet, it was freeeezing! Verkar som hösten är påväg.... Imorgon är det Welcome Day for all students, så nu kommer det äntligen lite amerikanare! :) Seetyalater!

Pasta pasta pasta, we're eating so much pasta here @CCA! and noodles...

Downtown Seattle and the Space needle by night


Had my first Starbucks today....

So, last night were crazy, americans just can't handle their liqour! Grant ramlade i badkaret minst 3 gånger, haha. Efter att ha kommit i säng runt 3 så tog vi sovmorgon idag. Vaknade runt 12 och tog bussen in till Auburn för ett bankbesök med Akane, The Boys smet iväg till Seattle utan att oss. Irrade runt som två yra höns och letade efter rätt ställe, fick fråga om vägen flera gånger, got a marriage proposal once, haha.
Runt 2 mötte vi upp Julie och tog bussen in till Kent och besökte Starbucks för första gången, sötare kaffe får man leta efter! But it was good! Efter det så gick vi vidare till Walmart där vi spenderade typ 3 timmar, it's fucking huuuuge!

Dessa väntade på oss när vi kom hem, pojkarna hade lite dåligt samvete för att de åkte till Seattle själva. How cute isn't that?

Jag måste säga att svenska pojkar får Icke Godkänt i uppförande. Har inte behövt bära något tungt sen jag kom hit i torsdags om en kille varit i närheten, and it's always ladies first. How it's supposed to be, right girls? ;)

Passar perfa i mitt rum! :)

Did some 140-dollar-shopping @Walmart! (Y)


So, we spent yesterday at the Puyallup fair....

Godagens! Gårdagen i Puyallup var toppen, trots att vi tappade bort bilen med alla grabbar i en korsning. Eftersom ingen fixat telefon och nummer ännu så fick vi gå utan dem hela dagen, haha. Området "tivolit" låg på var så sjukt stort och det fanns galet mycket saker överallt, speciellt mat, friterad mat, come in we're in America. Det fanns till och med ett stånd där man kunde få friterad Kool-Aid, hur nu det gick till. Förutom mat så blev det en hel del karusellåk som var pissdyrt! Med 30 grader och gassande sol så var vi rätt slut efter att ha gått runt på området i 6 timmar så väl hemma mötte vi upp killarna och fixade pizza eftersom ingen pallade laga mat. Idag har det varit ännu en dag med orientation och förberedelser och ikväll blir det pizza igen med alla nya CCA students. Gonatt alla hemma i Sverige! :)

Night Wheel


First impression

Det har varit intensiva första dagar här på Green River Community College, så det här är första gången jag fått tillfälle att sätta mig ner och blogga lite. Stormtrivs verkligen, är så sjukt glad att jag la ner alla de timmar som det tog att fixa med ansökan till skolan och visum osv, soooo worth it! :)
Har haft en del amerikanska upplevelser sen jag kom hit, bl.a. så har jag ätit min första muffins till frukost (skolan bjöd seriöst på muffins och nån sorts äppelpaj och sa att det var frukost. Jag kommer bli feeeeeet), blivit erbjuden att köpa hash och irrat runt som en galning på Walmart. Människorna här är super, man hälsar, pratar fem minuter, sen är det som om man känt varandra i 6 månader, precis som det ska vara! :)
Idag ska ett gäng av oss iväg till Puyallup fair och uppleva ett äkta amerikanskt tivoli, spännande, haha.
Eftersom jag har en kamera som man byter batterier på så blir det lite dåligt med bilder nu i början, ska se om jag får tag i några dugliga batterier eller om jag måste fixa en ny kamera. Hej så länge!


Puyallup Fair


The Emerald City, here I come!

Sista kvällen i Sverige och jag är så sjuuuuukt taggad! Imorgon halv 11 lyfter planet till Frankfurt för mellanlandning, sen har jag en sisådär 11 timmar lång flygresa innan jag landar på Sea-Tac International Airport. Därefter väntar 10 awesome månader i Auburn, Seattle, Washington, USA. Crazy!

Ser bra ut SMHI, tackar vi för! :)

Seattle med Mount rainier i bakgrunden.


RSS 2.0