Weekend update...

Först vill jag bara säga, woooooaaaaaaahhhh, I'm through my first midterm! ^^ Händer inte mycket här på bloggen under helgerna, är för mycket som pågår runt omkring så hinner inte riktigt sätta mig ner och skriva. Här kommer iaf en liten update:
.
Fredag: Hängde med Anton och gänget och gick på bio i Kent. Först hade vi tänkt att se Paranormal Activity 3, men eftersom vi kom 10 minuter efter att den hade börjat och det skulle dröja ca 2 timmar till nästa drog igång så fick det bli The Three Musketeers istället. Innan bion hann vi med ett besök på the Cold Stone Creamery som har världens bästa glass där man får kombinera ingredientserna själv, AWESOME! Medan vi väntade på att filmen skulle börja roade de andra sig med att diskutera gud med nån galning som stod och gapade på gatan, själv var jag tvungen att gå där ifrån så att jag inte skulle råka smälla till nån. ^^ Efter filmen åkte vi hem till CCA igen där alla partajade som bäst. Kom i säng runt 4 skulle jag tro.
.
Lördag: Jag och Akane fick skjuts av Brad till Fred Mayer och spenderade dagen med lite Grocery shopping. På kvällen hade vi "lite party" hemma hos oss med grannarna och Anton som kom över. Lärdom från kvällen: Heltäckningsmatta är inte det optimalaste alternativet när det vankas fest.....
.
Söndag: Med huvudvärken från Hell (som jag antagligen förtjänade) hängde jag med Akane och hennes vänner till Federal Way och fixade en kostym till helgens Halloween-party. Jag och mina roommates kör på Alice i Underlandet-tema så jag köpte en Queen of Hearts dräkt för 55 dollar, säger då det.... USA har dåligt inflytande på mig. När jag kom hem spenderade jag några timmar med att förskjuta helgens pluggande så långt det gick, vilket resulterade i att jag kom i säng runt halv 3..... y u no learn?

Måndag: Efter att jag slutat mina klasser vid 11 så sov jag i princip hela dagen, sjukt trött! På kvällen kom grannarna förbi och socialiserade lite och av någon anledning hade Brad med sig en pumpa. Hjälpte Grant att plocka ur alla kärnor som tydligen är goda att rosta, och såg sedan fram emot att Brad skulle fixa ett vanligt hederligt ansikte i pumpan, självklart blev det inte så. Förmodligen ska det likna en snopp?
Nu ska jag snart iväg på min kvällskurs i American History, can't wait........

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0